De mooiste uitkomsten en resultaten komen doorgaans tot stand door samen te werken en kennis en informatie te delen met anderen. Voor Te Koppele is dat een belangrijk uitgangspunt. Door krachten te bundelen staan we sterk.

Te Koppele is lid van Ferney, één van de grote Nederlandse inkoopcombinaties voor ijzerwaren en gereedschappen met ca. 50 leden en ruim 300 vestigingen in Nederland en België. Ferney leden leveren exclusief de sterke eigen merken Kelfort, Ironside en Oxloc, die ook door Te Koppele op voorraad worden gehouden. De leden profiteren van schaalvoordeel en worden betrokken bij assortimentssamenstelling en productontwikkeling. Ferney heeft een samenwerkingsverband met E/D/E in Wuppertal.

Te Koppele is aangesloten bij de inkoopcombinatie E/D/E in Wuppertal Duitsland. E/D/E is Europa’s grootste inkoop- en marketingnetwerk voor bijna 1.000 handelaren in zijn sector. Het familiebedrijf is actief in Duitsland en meer dan 25 andere landen. Het beginsel “Hand in Hand” is leidend voor E/D/E in de samenwerking met haar partners.

Mede door dealerschappen en partnerships met leveranciers, en samenwerkingsverbanden met andere partijen in de branche, is Te Koppele in staat snel en flexibel te handelen, en concurrerend aan te bieden. Door het lidmaatschap van diverse brancheorganisaties blijven wij op de hoogte van actuele en relevante ontwikkeling in ons werkgebied.

Ook regionaal onderhoudt Te Koppele goede contacten met allerlei bedrijven en zijn wij lid van de bedrijvenparkverenigingen en industriële kring.