Te Koppele zoekt een chauffeur die graag onderweg is in de Achterhoek en Twente en af en toe ook in andere regio’s in Nederland en België. Kom jij ons team versterken?

De functie Chauffeur Bezorgdienst
In de rol van chauffeur bezorgdienst draag je zorg voor het afleveren van goederen bij onze relaties in Oost-Nederland en af en toe ook buiten deze regio. Onder aansturing van het hoofd logistiek en service worden de bezorgingen ingedeeld en de routes gepland. Je rijdt met een bestelbus (3,5T) of distributietruck (12T) afhankelijk van het te bezorgen volume en gewicht. De klanten zijn zeer divers en allemaal willen ze graag hun bestellingen op tijd en in goede orde ontvangen. Daarin iedere keer weer proberen te slagen is dé uitdaging voor jou als chauffeur.


Wat zijn je taken als Chauffeur Bezorgdienst?
▪ Laden, vervoeren en lossen van de goederen
▪ Administratieve afhandeling van de afgeleverde zendingen
▪ Aannemen van retour- en reparatiezendingen
▪ Schoonhouden van de bestel- en/of vrachtwagen
▪ Interne logistieke werkzaamheden


Ons bedrijf
Te Koppele is een gerenommeerde technische groothandel die al ruim 60 jaar invulling geeft aan de bedrijfsfilosofie: de betrouwbare partner voor bouw en industrie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn onze kernwaarden. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een regionale specialist in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag, klimmaterialen en meer. Vanuit de hoofdvestiging in Eibergen en filialen in Lochem en Winterswijk richten wij ons met ca. 40 medewerkers op professionele afnemers in de bouw en industrie in Oost-Nederland. Onze verkoopgroep Tekoriet rietdekkersmaterialen werkt landelijk. Als chauffeur maak je onderdeel uit van het logistieke team en werk je samen met de collega’s van de overige afdelingen.


Welke opleiding en vaardigheden breng je met je mee?
▪ Rijbewijs BC en chauffeursdiploma
▪ Affiniteit met onze branche
▪ Je bent representatief en communicatief vaardig
▪ Je bent zelfstandig en flexibel


Te Koppele biedt jou naast een prettige werkomgeving:
▪ Een uitdagende fulltime functie (netto 38 uur per week)
▪ Een marktconform salaris, afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
▪ Een goede pensioenregeling
▪ Reiskostenvergoeding
▪ 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen
▪ Personeelsaankopenregeling
▪ Voldoende mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
▪ Een prettige werkgever met korte lijnen en een nuchtere, familiaire sfeer

Enthousiast geworden? Mail dan je CV en motivatie voor 25 mei 2023 naar po@tekoppele.nl . Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Kees Hartjes op 06-53383758 of mail naar k.hartjes@tekoppele.nl.