Voor de vestigingen Eibergen en Lochem.

Te Koppele zoekt balieverkopers die goed kunnen verkopen, affiniteit met onze producten hebben, klanten willen ontzorgen, én met een vleugje Oost-Nederlandse nuchterheid. Kom jij ons team in Eibergen of Lochem versterken?

De functie Balieverkoper
In de rol van balieverkoper verwachten we initiatief en inventiviteit van jou. Onder aansturing van de filiaalleider heeft het balieverkoopteam vrijheid om klantgerichtheid naar eigen inzicht vorm te geven. De klanten die onze balies bezoeken zijn zeer divers: uitvoerders, projectleiders, inkopers, zzp-ers in bouw, techniek etc. Ze willen allemaal met een goed gevoel, en met de juiste artikelen en adviezen de deur uit gaan. Daarin iedere keer weer proberen te slagen is dé uitdaging voor jou als balieverkoper. Het uitgebreide en dynamische productassortiment, toenemend maatwerk en ontwikkelingen in de markt en automatisering maken de functie extra interessant.

Wat zijn je taken als Balieverkoper?

Ons bedrijf
Te Koppele is een gerenommeerde technische groothandel die al 60 jaar invulling geeft aan de bedrijfsfilosofie: de betrouwbare partner voor bouw en industrie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn onze kernwaarden. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een regionale specialist in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag, klimmaterialen en meer. Vanuit de hoofdvestiging in Eibergen en filialen in Lochem en Winterswijk richten wij ons met ca. 40 medewerkers op professionele afnemers in de bouw en industrie in Oost-Nederland. Onze verkoopgroep Tekoriet rietdekkersmaterialen werkt landelijk. Als balieverkoper maak je onderdeel uit van het verkoopteam en werk je samen met de collega’s van de verkoop binnen- en buitendienst en de ondersteunende afdelingen.

Welke opleiding en vaardigheden breng je met je mee?

Te Koppele biedt jou naast een prettige werkomgeving:

Enthousiast geworden? Mail dan je CV en motivatie voor 22 september 2021 naar po@tekoppele.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Roy te Kaat op 0545-461212.

Klik hier voor de PDF versie