U bent hier: Home   Tekoriet rietdekmaterialen    Home
 
 
 
 
 
 

Tekoriet rietdekmaterialen

Sinds 1981 is Te Koppele aanwezig op de markt voor rietdekmaterialen. Vanaf de beginperiode is de klantenkring steeds verder uitgebreid door een actieve marktbenadering en nauwe contacten met afnemers, leveranciers en instanties. Leveringen vinden plaats naar een groot aantal rietdekkersbedrijven in heel Nederland, en een aantal omringende landen.

Het assortiment rietdekmaterialen omvat een zeer breed programma specialistische artikelen voor het rietdekken van zowel traditionele rieten daken als schroefdaken. Om zo optimaal mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van onze afnemers, worden diverse producten door ons zelf ontwikkeld en/of in onze opdracht geproduceerd. Daarnaast worden verschillende merken en leveranciers exclusief door ons vertegenwoordigd.

Sinds eind 1999 worden diverse rietdekmaterialen geleverd onder de eigen merknaam “Tekoriet”. In combinatie met de dealerschappen van vele A-merken biedt Te Koppele hiermee een zeer compleet assortiment professionele materialen voor de rietdekker.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst:
T: 0545 - 461223
E: tekoriet@tekoppele.nl