U bent hier: Home   Private label
 

Huismerken

Als lid van Ferney Group, de grootste inkoopcombinatie binnen de Nederlandse ijzerwaren-vakhandel, is Te Koppele dealer van de private labels die door de groep worden aangeboden.

Een groot deel van het uitgebreide assortiment huismerkartikelen wordt door ons op voorraad gehouden. De overige artikelen zijn op aanvraag doorgaans zeer snel beschikbaar. De artikelen worden veelal geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten waarmee de kwaliteit steeds is gewaarborgd. De private label producten zijn concurrerend geprijsd en bieden u het voordeel van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Ironsideprofessioneel gereedschap
Ironside biedt een breed assortiment professioneel gereedschap van uitstekende kwaliteit. Ironside gereedschap wordt geproduceerd door A-merk fabrikanten en is verkrijgbaar in veertien West-Europese landen.

Door het uitgekiende ergonomische ontwerp is Ironside gereedschap geschikt voor de professionele gebruiker die hoge eisen stelt aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Ferney Group is overtuigd van de kwaliteit van het Ironside gereedschap en geeft op al het Ironside handgereedschap een garantie van 10 jaar.
Klik hier voor de website van Ironside


Kelfortbouwproducten, technische producten en bevestigingsmaterialen
Kelfort omvat een breed assortiment kwaliteitsproducten welke speciaal zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industrie. De Kelfort kwaliteitsproducten beantwoorden stuk voor stuk aan de hoge eisen die de vakman stelt en garanderen een optimaal resultaat.

Kelfort is uw garantie voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Meer en meer gebruikers erkennen de kwaliteit en het gebruiksgemak van Kelfort. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag wordt het leveringsprogramma van Kelfort continu uitgebreid met hoog kwalitatieve bouw- en technische producten, dit zowel in de breedte als de diepte.
Klik hier voor de website van Kelfort


Oxlocbouwbeslag
Onder de naam OXLOC brengt Ferney Group een assortiment bouwbeslag en hang- en sluitwerk op de professionele markt. Het assortiment omvat o.a. een aantal veiligheidsproducten voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG** certificaat.

Door het uitgebreide assortiment en de vele mogelijkheden is het OXLOC bouwbeslag geschikt voor zowel grote als kleine projecten. Wij bieden u een passend advies voor elk beveiligingsprobleem.
Klik hier voor de website van Oxloc