U bent hier: Home   Persoonlijke Beschermingsmiddelen
 

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Werken moet iedereen zo veilig mogelijk doen. Persoonlijke Beschermingsmiddelen zijn daarom erg belangrijk én veelal wettelijk verplicht. Arbo-regels zijn niet bedoeld om het werken moeilijker te maken, maar vooral veiliger.

Te Koppele beschikt over een gespecialiseerde pbm-adviseur en biedt u een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor elk project.
Met ons brede aanbod van gerenommeerde merken bewijzen wij dat veilig werken comfortabel, modieus en verantwoord kan!

Het assortiment omvat o.a.: Dealerschappen o.a.
   
Lichaamsbescherming Snickers
Werk- en bedrijfskleding Beckum Workwear
Thermokleding KLM Kleding
   
Hoofdbescherming  
Helmen Artelli
Veiligheidsbrillen Bollé
Gehoorbeschermers Irenum
Otoplastieken Peltor
Ademhalingsbescherming North Safety
   
Arm- en handbescherming  
handschoenen Snickers
  Prevent
  Showa
   
Been- en voetbescherming  
werk- en veiligheidsschoenen Emma
laarzen GriSport
sokken Sika
kniebeschermers Strövels
   
Extra bescherming  
valbeveiliging All Risk
pictogrammen North Safety
verbanddozen  
verzorgingsproducten  
brandblussers  
rookmelders  

Voor uw gemak biedt Te Koppele u o.a. de volgende diensten:

Advies
In de showroom van onze vestigingen informeren wij u graag over het uitgebreide assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsartikelen. Onze gespecialiseerde pbm-adviseur bezoekt u ook op de werkvloer of op de bouwplaats voor een advies op maat.

Presentatie en voorraad
Alle vestigingen van Te Koppele beschikken over een ruime “Workwear Shop” waarin ons assortiment werkkleding en schoenen overzichtelijk wordt gepresenteerd. Ons vaste assortiment werkkleding, schoenen en veiligheidsartikelen wordt in de regel uit voorraad geleverd.
Artikelen buiten het vaste assortiment kunnen dagelijks bij onze leveranciers worden besteld, en op verzoek kan een zichtzending worden verzorgd.

Passessie
Voor een optimaal gebruik is het belangrijk dat persoonlijke beschermingsmiddelen goed passen en comfortabel dragen. Voor werkkleding, schoenen of otoplastieken kunnen wij voor u een passessie verzorgen bij één van onze vestigingen of op locatie. 

Maatwerk
Wanneer standaarduitvoeringen niet volstaan kunnen wij, in samenwerking met onze leveranciers, voor persoonlijke beschermingsmiddelen in veel gevallen maatwerk aanbieden.

Bedrukken en borduren
Steeds meer bedrijven kiezen voor bedrijfskleding met een professionele, uniforme uitstraling, voorzien van een bedrijfslogo en eventueel de naam van de medewerker. Het bedrukken van de kleding voeren wij zelf uit, waardoor wij in staat zijn dit snel en tegen concurrerende tarieven te leveren. Extra logo’s kunnen wij voor u op voorraad houden voor nabestellingen.
Ook het borduren van kleding kan Te Koppele voor u verzorgen. Wij adviseren u bij het ontwerp van de bedrukking of borduring rekening te houden met de fiscale regelgeving.
Onze pbm-adviseur informeert u graag nader.

Verpakken
Op verzoek worden bestellingen voor kleding, schoenen en overige persoonlijke beschermingsmiddelen per medewerker verpakt.

Keuringen
Persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsartikelen waarvoor dit van toepassing is,
kunnen door ons periodiek gekeurd worden.
Dit geldt o.a. voor valbeveiligingen en brandblussers.
Onze pbm-adviseur informeert u graag nader over de regelgeving en mogelijkheden.


Wilt u vrijblijvend een afspraak maken met onze pbm-adviseur vul dan ons informatie aanvraagformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Voor informatie kunt u contact opnemen met onze pbm-adviseur:
T: 0545 - 461226
E: pbm@tekoppele.nl