U bent hier: Home   Te Koppele industrie-techniek   Home
 
 
 
 

Te Koppele industrie-techniek

Met de verkoopgroep “Industrie” richt Te Koppele zich op een grote verscheidenheid aan bedrijven in de technische sector. Sinds de verhuizing van de hoofdvestiging naar industrieterrein De Kiefte in Eibergen in 2000, wordt de groep als afzonderlijk specialisme benaderd.

Met een inmiddels zeer uitgebreid techniek-assortiment, en het aantrekken van een aantal productspecialisten, is Te Koppele uitgegroeid tot een volwaardig techniekspecialist in de regio.
De schaalgrootte en ervaring van Te Koppele in de bouwsector bieden de verkoopgroep Industrie duidelijke synergie-effecten. De afnemers in de technische sector zijn in een aantal groepen te benoemen:

Industrie
industriële en productiebedrijven

Metaal
constructie- en lasbedrijven

Installatie
installatie- en montagebedrijven.

Technische Diensten
service- en onderhoudsdiensten

Mechanisatiebedrijven
landbouwmechanisatie en automotive

Voor afnemers in de techniek houden wij als totaalleverancier een zeer compleet assortiment professionele producten op voorraad. Het assortiment is continu aan wijzigingen en uitbreidingen onderhevig, afhankelijk van de vraag en ontwikkelingen in de markt. Naast de dealerschappen van vele A-merken bieden wij een assortiment private label-producten.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst:
T: 0545 - 461225
E: industrie@tekoppele.nl